LoHabourn.blogg.se

Veckan som gått...

Publicerad 2017-06-05 00:45:36 i Allmänt,

Den här veckan har varit både underbar och riktigt jobbig. I måndags hade jag verkligen en skitdag. Hostan var extrem och jag bröt ihop lite, men ska inte gå in på det mer än så. Man får bara acceptera att vissa dagar är skit. Det är ju övergående och så får man hoppas att nästa dag blir bättre. Och så blev det för mig på tisdagen. Mycket bättre!
På jobbet skulle vi ha sommaravslutning med barnen kl 16.00. Jag jobbar ju bara till 13.30 och mådde ju som sagt inte så bra fysiskt så jag var osäker på om jag skulle vara med. När jag slutade gick jag hem för att vila och känna efter om jag orkade gå tillbaka. Då kom ett gäng byggarbetare som skulle byta ut våra fönsterlister. Jag blev så jäkla taggad av det för de skulle gjort det för två veckor sen, så vi har haft våra gardiner nedtagna och alla möbler framflyttade från fönstrena sen dess. Så glädjen över att vårt hem skulle bli som vanligt gjorde mig så taggad att jag gick tillbaka till jobbet. And boy am I glad I did! Det var så mysigt. Barnen sjöng så fint och det var så nervösa och pirriga. Eftersom jag bara jobbar halvtid så har jag inte träffat föräldrarna, jag trodde inte ens de visste att jag existerade pga det, men efter sången så gav de presenter till pedagogerna som tack för den här terminen och då fick jag också blommor. Jag blev så himla glad! De berättade att de visste om mig för att barnen pratade om mig hemma. Blev så rörd. Underbara ungar!
Den här fina olivtvålen var en present från ett av barnen, som han köpt till oss pedagoger när han var på semester i Grekland. Hur gulligt?
Såna här fina papperskronor hade barnen när de sjöng
Så tacksam över mitt jobb. Att jobba med barn är så givande och härligt. Tror inte det finns nåt annat jobb där man får så mycket kärlek. 
 I torsdags firade jag min 3 årsdag som nykter. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över det. Mitt liv är så otroligt mycket härligare nu än när jag drack. Så stolt över mig själv och så tacksam för allt stöd från nära och kära jag fått under de här åren. Jag fick de här otroligt fina blommorna med bud av min bff Marta. Och fick massa telefonsamtal och meddelanden från människor i min närhet. Så mycket kärlek så jag fick en riktig kick! Kände mig mer peppad än jag gjort på väldigt länge!
Sen blev tyvärr hostan värre igen och jag blev hemskickad från jobbet i fredags. Trodde att min revben gått av för jag hade så ont att jag inte kunde röra mig. Men nu har jag varit hemma och vilat i helgen och fått en ny medicin, så nu håller jag tummarna att jag blir frisk den här veckan!
Kram 
 

Om

Min profilbild

Lo Habourn

Pyssel och DIY galen 29-åring, boende i Stockholm. Pluggar sömnad och design. Nykter på heltid men njuter av mina andra ovanor som snus, kaffe och socker. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela