LoHabourn.blogg.se

Det började dåligt men slutade bra.

Publicerad 2018-07-29 01:57:52 i Allmänt,

Vaknade kl 13.00 idag. Eller egentligen, jag somande 07.00 imorse och vaknade 09.00 första gången. Sen låg jag och vred och vände mig till klockan 13.00. Hade sån ångest när jag vaknade, utan att veta varför. Gunnar var med sin bror så jag var ensam hemma. Ibland känns det som att allt ger mig ångest. Jag hade ångest över att det var fint väder och att jag sovit bort halva dagen så att jag inte kunde utnyttja solen. Ville bada men orkade inte. Kände mig ensam fast Gunnar sa att han kunde hämta mig och att jag kunde vara med dem. Jag var hungrig men orkade inte laga mat. Förstår ni vad jag menar? När man har alternativ men inget känns bra. Efter nån timme av depp, började jag kolla på peppiga youtubevideos. Det gav mig lite energi så jag gjorde en jättegod chokladsmoothie och duschade. Sen hämtade G mig och vi hängde i hans mammas trädgård. Det var så härligt att ligga under äppelträdet och läsa en bok. Min ångest släppte och jag mådde mycket bättre. På kvällen åt vi middag på en uteservering vid Mariatorget med G:s familj, och det var så mysigt. Riktig utomlandskänsla med massor av folk på gatorna och varm luft. Maten var jättegod och påvägen hem stannade vi vid ett apotek och hämatde min sömnmedicin så nu hoppas jag på lite sömn inatt. Det är så konstigt med ångest. Den liksom bara kommer och man vet inte varför eller hur man ska bryta det. Jag har sån otrolig tur att ha en sån underbar familj och så fina vänner. Dem gör det så mycket lättare under jobbiga dagar. Och jag tror att man bara måste trotsa ångeten, leta efter nåt som ger en positiv energi, även om det kan vara små saker som youtubevides, quotes, böcker, serier osv. Nåt som får en på andra tankar, som får en att skifta fokus från ångesten till nåt annat. Jag ska iaf försöka komma ihåg det nästa gång jag vaknar med ångest.
 
 
 
 
 

Bad dag.

Publicerad 2018-07-29 01:23:35 i Allmänt,

Så härlig dag igår. Först var jag på klipporna i Örnsberg och solade med en kompis. Hon gillar inte att bada, så vi stekte i solen i ca en timme. Det är inte min kopp te. Min kropp klarar inte sån hetta, men som tur var kom Gunnar efter en stund så när Olivia gick hem, gick vi och badade. Vi satte oss vid en havskant på några stenar och badade därifrån. Det var min räddning. Tror jag hade fått solsting annars.
Utsikt från Örnsbergsklipporna, så vackert, men mycket folk.
Här satte vi oss sen, inga andra människor, vilket jag gillar!
Vi passade även på att samla ihop lite fina stenar från botten som jag tog hem och gjorde ett insektsbad av. Tyckt det blev så fint. Hoppas bara humlorna och getingarna hittar hit.
 
 
 
 

Hemmadag.

Publicerad 2018-07-25 00:59:11 i Allmänt,

Trots att sol och bad lockar i denna värme så bestämde jag mig för att bara vara hemma idag. Vi har badat väldigt mycket de senaste två veckorna och det är underbart. MEN jag blir så slut av att vara i solen hela dagarna, att jag inte orkar göra andra saker när jag kommer hem, så idag blev en hemmadag. Jag städade lite, låg och läste i soffan på balkongen och började med min skoluppgift som jag har nu under sommarlovet. Vi ska designa (skissa, ej sy) en kollektion bestående av åtta jackor. I uppgiften ingår åtta plaggskisser, ett inspirationskollage, tygprover, målgruppsbeskrivning, en modeteckning och arbetsreflektion. Det var väldigt härligt att komma igång och inte skjuta upp det till sista minuten som jag har en tendens att göra. Kvällen avslutade jag med att baka en kaka och kolla på "Once upon a time" med G. Älskar såna här dagar!
 
 

Om

Min profilbild

Lo Habourn

Pyssel och DIY galen 29-åring, boende i Stockholm. Pluggar sömnad och design. Nykter på heltid men njuter av mina andra ovanor som snus, kaffe och socker. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela