LoHabourn.blogg.se

Lite om smink.

Publicerad 2015-11-25 18:31:00 i Allmänt, Smink,

 Jag älskar smink. Tycker det är kul att man kan variera sig så mycket med så lite medel. Jag drömmer om att gå en make up-artist utbildning, men det kostar en del, så det ligger lite på backburnen nu. Dags att börja spara kanske?
 
Jag har aldrig varit en sån som sminkar mina kompisar eller så, men jag gillar att prova olika saker på mig själv. Nu har jag tänkt att jag ska börja prova att sminka andra och jag har några kompisar som är modiga nog att ställa upp som provdockor så det ska bli spännande att se hur det går :) Lovar att jag ska lägga ut lite bilder på resultat när det händer, så länge får ni ett smakprov på hur det kan gå när jag har lite trist hemma:
En 60-tals inspirerad make up.
Och en lite mer galen look. Blev inspirerad av reklamen för Star Wars sminket. Lite dark force..
 
 
 

Kransbindartider i Aspudden.

Publicerad 2015-11-24 17:26:18 i Allmänt, DIY, Pyssel,

Idag kliade det lite i pysselfingrarna (äntligen!) , så efter jobbet gick jag ut i skogen och plockade lite blåbärsris. Jag band det till en krans med hjälp av ståltråd. Tycker egentligen att det duger med en enkel grön krans, men nu hade jag lite rosor som är på nedgång så jag klippe av dem och fäste dem i kransen. För att det ska hålla lite längre spraylackade jag den. Julstämingen har helt klart ökat!
 

Syrliga snöbollar.

Publicerad 2015-11-24 07:00:00 i Allmänt, Baka, DIY, Jul, Recept,

I år har jag bestämt mig för att prova att göra massa nytt julgodis, så nu har jag hållt på och letat recept överallt och idag provade jag det första. Blev väldigt gott, och var superenkelt att göra.
 
200 g vit choklad
2,5 dl kokosflingor
1 tsk vaniljsocker
1 lime
 
Smält chokladen i vattenbad eller micro. Rör ner kokosflingorna, vaniljsockret och juicen från en lime. Om smeten är väldigt kladdig kan du ställa den i kylen en stund, annars forma till små bollar. Jag rullade mina i några kokosflingor för utseendets skull, men det är inget måste. Klart!
 
Hur enkelt?
 

Om

Min profilbild

Lo Habourn

Pyssel och DIY galen 29-åring, boende i Stockholm. Pluggar sömnad och design. Nykter på heltid men njuter av mina andra ovanor som snus, kaffe och socker. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela