LoHabourn.blogg.se

Detaljer

Publicerad 2015-08-25 09:00:00 i Allmänt, DIY, Lägenheten, inredning,

Det börjar äntliga arta sig lite här hemma.
Kaffehörnan i köket. Kaffebryggaren bytte jag till mig mot en gammal CD-spelare på en bytessida på facebook. Jag kan verkligen rekommendera det. Grymt sätt att bli av med saker man inte behöver och få något annat man vill ha istället. Bra för dig, den du byter med och moder jord! It's a win/win/win!
 
Kaffe och te burkarna har jag fått av mamma.
Glasburkar från Ikea. Har klippt ut lappar av presentpapper och klistrat på med vanligt papperslim. Tycker det gör sig fint som en del av inredningen i köket, och så är det mer lättillgängligt när man ska baka :)
Vardagsrumsbordet.
Den nya läshörnan. Är så sjukt nöjd! Fåtöljen köpte vi tillsammans på blocket. Lampan är Gunnars från hans förra lägenhet. Det är faktiskt den som vi utgått från med vår inredningsstil. Lite old style, retro och industrikänsla. Sockerlådan fick vi av Gunnars mamma och fotpallen köpte vi på Erikshjälpen. Jag tänkte klä om 
den men börjar tycka att den är ganska fin som den är, så vi får se..

Presenter

Publicerad 2015-08-24 17:00:00 i Allmänt,

Fick superfina presenter av mina kompisar på inflyttningsfikat häromveckan.
Jag älskar att mina vänner känner mig såväl. De vet precis vad jag vill ha. Blommor, växter och framförallt aloevera planta har länge stått på önskelistan:) Hemmagjorda chokladbollar och rabarberlemonad är ju aldrig fel och framförallt inte i så söta förpackningar. Sugrör i papper är en favorit just nu. Och korgen, sååå gullig, jag älskar verkligen sånt här!
De tre söta skålarna fick jag av en kompis från Turkiet, exotiskt :) Sockerberoende som jag är så blev jag självklart väldigt glad för choklad och jag tycker krukan som blomman kom i är to die for! Och sist men inte minst så fick jag en texmex kokbok. Anledningen till detta, som min kompis förklarade, är att jag klagat lite på att jag och Gunnar bara äter falukorv, köttbullar eller chorizo, så nu ska vi få vidga våra vyer, haha. Återkommer med resultat :)
 

Inflyttningsfika.

Publicerad 2015-08-24 00:25:50 i Allmänt, Baka, DIY, Fest, Lägenheten, Pyssel,

Förra helgen hade jag inflyttningsfika för några av mina närmsta vänner. Sambon var utskickad för tjejkväll. Tema var det inget direkt men huvudbonad krävdes för inträde. Dock hade hälften "missat" det, haha :) Men jag varlde att köra all in och valde hembidträde looken från "Downton Abbey". Kvällen blev supermysig och bra för att jag äntligen fick fart att städa iordning ordentligt innan gästerna skulle komma. Tro inte att allt är klart här hemma, det är väldans mycket kvar att göra, men det är iaf inga kartonger kvar :)
När gästerna anlände välkomnades dem vid drinkbordet. Vindruvorna är frysta och är ett bra alternativ till is, då de inte smälter och ger en vinet en blaskig smak, utan bara håller den nerkyld (och ser fint ut i glaset)
 
Lite popcorn, chips och nötter fanns också till förfogande. Påsarna har jag vikt av presentpapper och stämplat text på.
Efter lite mingel, mys och huvudbonadquiz var det dags för fika.
Gott var det. Nutellakakan var speciellt god :)
 

Om

Min profilbild

Lo Habourn

Pyssel och DIY galen 29-åring, boende i Stockholm. Pluggar sömnad och design. Nykter på heltid men njuter av mina andra ovanor som snus, kaffe och socker. Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela